Konsernstyret i Polaris Media

Trond Berger styreleder, medlem av kompensasjonsutvalget (uavhengig av hovedaksjeeiere)

Trond Berger er utdannet statsautorisert revisor (1984), siviløkonom BI (1981) og befalsskole (1977). Var CFO i Schibsted ASA 1999-2019, og seniorrådgiver frem til våren 2020. Berger kom fra stillingen investeringsdirektør Stormbull (1998). Tidligere konserndirektør (CFO) Nycomed ASA og konserndirektør for strategi og forretningsutvikling Nycomed Amersham (1997-98). Han var partner i Arthur Andersen i perioden 1981-92. Berger er daglig leder i Blommenholm Industrier AS. Berger har erfaring fra arbeid med bærekraft og er leder av komitéarbeid for bærekraft. Berger er styreleder i Yara ASA og sitter i flere andre styrer.

 

Victoria Svanberg, nestleder (ansatt i NWT Gruppen)

Victoria Svanberg er utdannet ved IHM Business School og har en MBA fra Handelshögskolan i Stockholm. Hun har erfaring fra lederstillinger og styreverv innen en rekke ulike bransjer. Hun har erfaring fra mediebransjen gjennom styreverv samt ulike stillinger i Nye Wermlands-Tidningens AB, nå som arbeidende nestleder. Hun har arbeidet som konsulent med individ- og organisasjonsutvikling.  Svanberg er aksjonær i NWT Gruppen AB. Svanberg er også medeier i Branäsgruppen AB som driver fem skianlegg. Hun er også styreleder i NME News Media Europe, WAN-ifrans Medie Freedom Board og TU Medier i Sverige.

 

Stig Eide Sivertsen

Stig Eide Sivertsen er utdannet BA (hons) Econ & M.Sc. fra University of Durham og juss grunnfag fra Universitetet i Bergen. Han har erfaring fra stillinger som finansdirektør i Schibsted og PGS, gründer/adm. direktør i Nettavisen, økonomidirektør i Telenor Link, konserndirektør i Telenor, adm. direktør i Telenor Broadcast og konsernsjef i Opplysningen og EMGS. Han er styremedlem i bl.a. Foinco, Gyldendal og Komplett Bank, og han eier og utvikler selskap hovedsakelig innen media.

 

Stefan Persson

Stefan Persson har mer enn 35 års erfaring fra revisjonsarbeid og ca. 20 års erfaring fra operative ledelsesfunksjoner i EY på både lokalt, nordisk og globalt nivå. Persson gikk av som partner i EY i 2016 og har etter dette jobbet som konsulent. Ved siden av konsulentarbeidet har Persson flere styreverv,  Convendum Corporation AB (publ), Leksands Sparbank samt NWT Gruppen AB.

 

Bente Sollid Storehaug

Bente Sollid Storehaug er administrerende direktør i Digital Hverdag AS. Hun har vært medlem av kulturministerens og næringsministerens næringspolitiske råd. Sollid Storehaug etablerte i 1993 Digital Hverdag, i dag Bouvet ASA. Hun er tidenes yngste medlem av Norsk Redaktørforening. Hun sitter i styrene i Hafslund E-CO, Eika Gruppen, Europris, Questback, Lumi Gruppen, Motor Gruppen og er styreleder i Placewise Group, Vinje Ullvarefabrikk (Lanullva) og Ocean Visioneering. Sollid Storehaug har studert statsvitenskap.

Hun har gjennomført Executive Board Program og Advanced Board Program ved INSEAD og har i perioden 2018-2021 gjennomført tre programmer innen sertifiseringen «Leading Organisations in Disruptive Times» ved INSEAD. Hun gjennomførte i 2022 programmene «Blockchain Strategy» ved Saïd Business School, University of Oxford og «Sustainable Business Strategy» ved Harvard Business School.

 

Gard Steiro

Gard Steiro startet sin karriere i avisen Bergens Tidende, hvor han jobbet som journalist og sjefsredaktør. Han gikk senere over til VG, hvor han har hatt flere ulike lederstillinger og nå er ansvarlig redaktør og administrerende direktør.

Steiro har vært en sentral figur i å fremme digital transformasjon og redaksjonell innovasjon innen mediebransjen. Han har vært en pådriver for å utnytte ny teknologi, dataanalyse og brukerengasjement for å tilpasse medieinnhold til det digitale landskapet. Steiro har vært en forkjemper for å utforske nye plattformer og formater, samtidig som kvaliteten og integriteten til journalistikken opprettholdes. Steiro har mottatt flere priser og utmerkelser for sitt arbeid som journalist og redaktør.

 

Thale Kuvås Solberg

Thale Kuvås Solberg er utdannet Siviløkonom fra Norges Handelshøyskole. Hun har bred ledererfaring både fra børsnoterte selskap, start-ups, teknologiselskaper og bank/finans. Hun har fokus på strategi, skalering og forretningsutvikling innen SaaS, og har solid erfaring innen ledelse, teknologi og bærekraft. Hun jobber i dag som President & CEO i Q-Free ASA, et teknologiselskap innen intelligente transportsystem. Kuvås Solberg innehar flere verv og har betydelig styreerfaring, blant annet innen mobilitet, fornybar/energi og finans. I 2016 ble Kuvås Solberg kåret til «Topp 10 Årets unge leder i Norge», og i 2020 ble hun kåret til «Norges 50-fremste tech kvinner» av ODA-nettverket og Abelia.

 

Monika Vartdal Giske (ansattrepresentant)

Monika Vartdal Giske er medierådgiver i Sunnmørsposten og har jobbet i mediehuset siden 2008. Hun er styreleder/klubbleder for Parat Media Sunnmørsposten og sitter i styret for underkonsernutvalget for Polaris Media Nordvest. Hun har hatt fast plass i underkonsernstyret i Polaris Media Nordvestlandet i fire år og varaplass i styret for Sunnmørsposten i 10år. Vartdal Giske sitter også i styret for Giske kommunale legekontor.

 

Lajla Ellingsen (ansattrepresentant)

Lajla Ellingsen har cand mag i journalistikk og økonomi fra hhv Nord Universitet og Trondheim økonomiske høyskole. Hun har jobbet som journalist siden 1992, først og fremst som politisk reporter og undersøkende journalist. Ellingsen har jobbet i flere aviser, blant annet Klassekampen og Dagbladet. Hun begynte i Adresseavisen i 2001 og har vært der siden. Hun er i dag avisens gravesjef.

 

Steinar Vindsland (ansattrepresentant)

Steinar Vindsland har jobbet som journalist siden 1982 og siden 1986 i Fædrelandsvennen. Han har jobbet med alt fra ungdomsstoff til politikk og helse, papiravisdesker og var første skrivende journalist i Fædrelandsvennen.no. Han har vært leder av redaksjonsklubben i Fædrelandsvennen, leder av Agder journalistlag og ledet opprettelsen av den faglige, regionale journalistkonferansen Sommerkonferansen. Han har vært vara og fast i landsstyret i Norsk journalistlag.  han var konserntillitsvalgt i Schibsted i et halvt år før Polaris kjøpte Fvn mfl. Det innebar tett samarbeid med toppledelsen både i konsernet og dets andre virksomheter. Er nå redaksjonell utvikler under «Enhet for redaksjonell utvikling» i Polaris Media, med ansvar for åtte mediehus i Polaris Media Sør.

 

Aksjonærvalgte varamedlemmer: 

Ingeborg Volan

Ansattvalgte varamedlemmer: 

Kristian Holm Lamo
Elisabeth Bergquist
Eirik Meling