Konsernstyret i Polaris Media

Trond Berger (f. 1957)

Styreleder

Berger er utdannet statsautorisert revisor (1984), siviløkonom BI (1981) og befalsskole (1977). Var CFO i Schibsted ASA 1999-2019, og seniorrådgiver frem til våren 2020. Berger kom fra stillingen investeringsdirektør Stormbull (1998). Tidligere konserndirektør (CFO) Nycomed ASA og konserndirektør for strategi og forretningsutvikling Nycomed Amersham (1997-98). Han var partner i Arthur Andersen i perioden 1981-92. Berger er daglig leder i Blommenholm Industrier AS. Berger er styreleder i Yara ASA og sitter i flere andre styrer.

Victoria Svanberg (f. 1969)

Styremedlem, nestleder

Victoria Svanberg er utdannet ved IHM Business School og har en MBA fra Handelshögskolan i Stockholm. Hun har erfaring fra lederstillinger og styreverv innen en rekke ulike bransjer. Hun har erfaring fra mediebransjen gjennom styreverv samt ulike stillinger i Nye Wermlands-Tidningens AB, nå som arbeidende nestleder. Hun har arbeidet som konsulent med individ- og organisasjonsutvikling. Svanberg er aksjonær i NWT Gruppen AB.  Svanberg er også medeier i Branäsgruppen AB som driver fem skianlegg. Hun er også styremedlem og nestleder i Medieföretagen, NME News Media Europe, WAN-ifrans Medie Freedom Board og styreleder i TU Medier i Sverige.

Stig Eide Sivertsen (f. 1959)

Styremedlem

Stig Eide Sivertsen er utdannet BA (hons) Econ & M.Sc. fra University of Durham og juss grunnfag fra Universitetet i Bergen. Han har erfaring fra stillinger som finansdirektør i Schibsted og PGS, gründer/adm. direktør i Nettavisen, økonomidirektør i Telenor Link, konserndirektør i Telenor, adm. direktør i Telenor Broadcast og konsernsjef i Opplysningen og EMGS. Han er styremedlem i bl.a. Foinco, Gyldendal og Komplett Bank, og han eier og utvikler selskap hovedsakelig innen media.

Stefan Persson (f. 1956)

Styremedlem

Stefan Persson har mer enn 35 års erfaring fra revisjonsarbeid og ca. 20 års erfaring fra operative ledelsesfunksjoner i EY på både lokalt, nordisk og globalt nivå. Persson gikk av som partner i EY i 2016 og har etter dette jobbet som konsulent. Ved siden av konsulentarbeidet har Persson flere styreverv,  Convendum Corporation AB (publ), Leksands Sparbank samt NWT Gruppen AB.

Bente Sollid Storehaug (f. 1967)

Styremedlem

Bente Sollid Storehaug er administrerende direktør i Digital Hverdag AS. Hun har vært medlem av kulturministerens og næringsministerens næringspolitiske råd. Sollid Storehaug etablerte i 1993 Digital Hverdag, i dag Bouvet ASA. Hun er tidenes yngste medlem av Norsk Redaktørforening. Hun sitter i styrene i Hafslund E-CO, Eika Gruppen, Europris, Questback, Lumi Gruppen, Motor Gruppen og er styreleder i Placewise Group, Vinje Ullvarefabrikk (Lanullva) og Ocean Visoneering. Sollid Storehaug har studert statsvitenskap. Hun har gjennomført Executive Board Program og Advanced Board Program ved INSEAD og har i perioden 2018-2021 gjennomført tre programmer innen sertifiseringen «Leading Organisations in Disruptive Times» ved INSEAD.

Camilla Tepfers (f. 1969)

Styremedlem

Tepfers er utdannet sivilingeniør i datateknikk og informasjonsvitenskap ved NTNU. Hun har mer enn 20 års erfaring med digitalisering og tjenesteinnovasjon. I 2001 etablerte hun innovasjonssatsingen i DNB, og hun var sentral i arbeidet med den digitale transformasjonen i konsernet. Hun er i dag partner og gründer i rådgivnings- og analyseselskapet inFuture, som ble etablert i 2008. Hun innehar flere verv og har styreerfaring fra en serie ulike bransjer. Hun har skrevet flere pensumbøker ved norske universitet og høyskoler. Hun har hatt stilling som universitetslektor i en rekke årrekke ved institutt for datateknikk og informasjonsvitenskap (IDI) ved NTNU, og har sittet i styret i SINTEF Digital og SINTEF. Tepfers regnes som uavhengig styremedlem etter retningslinjene i NUES.

Knut Ivar Solnes (f. 1973)

Styremedlem

Knut Ivar Solnes er Head of Corporate Strategy & Business Development i Schibsted ASA.  Han er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole/Duke University (1997), og jobbet fra 1997-2002 i McKinsey & Co som konsulent. Fra 2003-2011 var han i Aftenposten, blant annet med ansvar for organisasjon, IT og strategi, og senere for lesermarkedet. Fra 2011-2019 arbeidet han for Telenor, først i strategiroller i Telenor Norge og Telenor Digital, senere med ansvar for Telenors nordiske medieinvesteringer. Han var i denne perioden styremedlem i bl. a. RiksTV, C More, og styreleder/nestleder i Amedia 2012-2016. Fra 2014-2019 hadde han ansvaret for innholdsporteføljen til Telenors nordiske TV-virksomhet.

Terje Eidsvåg (f. 1966)

Ansattrepresentant

Terje Eidsvåg er utdannet cand. mag. ved NTNU, med et ufullført hovedfag i filmvitenskap. Han har siden 1996 vært journalist i Adresseavisen. Eidsvåg er tidligere medlem av Norsk Journalistlags landsstyre, arbeidsutvalg, medieutvalg og forhandlingsutvalg.

Guri Svarva (f. 1960)

Ansattrepresentant

Guri Svarva (Polaris Trykk Trondheim) har fagbrev som typograf. Hun er styremedlem og nestleder i tidligere Trondheim Grafiske Fagforening. Hun er også landsstyre- og forbundsstyremedlem i tidligere Norsk Grafisk Forbund. Nestleder avd. 12 Fellesforbundet. Svarva er mangeårig styremedlem i Polaris Trykk Trondheim og Polaris Trykk. Hun er klubbleder i Trykkeriklubben PTT. Ble ansatt i Adresseavisen i 1994.

Marit Heiene (f. 1961)

Ansatterepresentant

Marit Heiene (Romsdals Budstikke) har cand.mag. med kirkemusikk fra Trøndelag Musikkonservatorium, og spansk og norsk fra Universitetet i Oslo. Hun har også tatt ped.sem. og statsvitenskap. Etter ufullført Norsk journalisthøgskole, har hun vært journalist i Programbladet, i nyhetsbyrået IPS, og siden 1998 i Romsdals Budstikke. Heiene har vært klubbleder i Budstikka i flere perioder, sittet i NJs valgkomité og i NJs MBL-forhandlingsutvalg, og vært leder og nestleder i Møre og Romsdal Journalistlag.
Foto: Birkeland

 

Aksjonærvalgte varamedlemmer: 

John Binde
Gøril Forbord
Berte Figenschou Amundsen

Ansattvalgte varamedlemmer: 

Steinar Vindsland
Christer Pedersen
Anita Pedersen